Dating advice
for women over 30

How to overcome
your loneliness

Stop Anxiety
and panic attacks

Save Your Relationship
No Matter How Bad
Your Situation Appears

LIFE SUCKS

Stories submitted by real people.

[Tell Your Story]

Categories:

Abuse  Addictions  Alcohol  Anger  Anxiety  Appearance  Attitude  Bad Luck  Childhood  Crime  Death  Disappointment  Drinking  Drugs  Environment  Failure  Family  Friendship  General  Health  Independent circumstances  Job  Justice  Juvenile problems  Life Story  Loneliness  Meaninglessness  Mistakes  Money  Philosophical  Poverty  Prank  Racial  Relationship  Religion  Reputation  School  Sexuality  Society  Sociopathy  Stepdad  Stepmom  Stress  Tragic Events  Unemployment  Violence  


Archive by Month:
July 2012
2012 June
2012 May
2012 April
2012 March
2012 February
2012 January
2011 December
2011 November
2011 October
2011 September
2011 August
2011 July
2011 June
2011 May
2011 April
2011 March
2011 February
2011 January
2010 December
2010 November
2010 October
2010 September
2010 August
2010 July
2010 June
2010 May
2010 April
2010 March
2010 February
January 2010
December 2009
November 2009
October 2009
September 2009
August 2009
July 2009
June 2009
May 2009
April 2009
March 2009
February 2009
January 2009
November 2008
October 2008
September 2008
May 2008
February 2008
January 2008


Ads:

my lifes a joke

Posted by pothead dave at August 4, 2011
Tags: Addictions  Anxiety  2011 August  Drugs

i am over thirty years old and am adicted to cocaine an weed. i got layed off from the first good job i ever had ( i cried on that day) and have started a job that my friend from work told me about. i had to use fake piss for a drug test because i cant stop doin drugs. my first day was the most horrifying experience in my life, i got stuck in picky bushes for 5 hours and had to wait for somebody to come find me . i thought i was goin to die.Why wud my friend do this to me? he said that it was the easiest job he ever had. This was worse than the time that clown molested me as a child. Since then, i go into massive panic attacks evry time i see a clown and get extremely nervous wen they are mentioned. Recently i was exited, because o thought o was going to be a father,but it turns out the child wasnt even mine.i stayed with her anyway, because i love her but i made her get an abortion. I suspect that she has cheated on me multible times, beacause the other night when we went to dinner with ma friend and his family, she kept mentioning having other men sleep over our house. if you have any advice it would be deeply appreciated, though i might forget when i get high


Votes:


Similar Entries:
depressed November 10, 2011
Why? May 3, 2011
Lifes so fucked i dont know where to start!!! June 24, 2011
... February 26, 2012
my lifes a fucking joke  April 15, 2012



New Comment

Comments:
By anonymous at 10,Oct,11 21:04

Beware of clowns that look too friendly, prickly bushes are the worst. The next time you feel the urge, don't. Sex, today, is out of control, no-one thinks of STD's anymore, let alone the fact if you are not serious, and a pregnancy occurs, abortion should never be an option. It is the destruction of human life. Please act responsibly, along with the act of sex comes many life changing events that you must be mature enough to face.


By anonymous at 15,Nov,11 14:00

Abortion should always be an option.


By Navy Nike Free 3.0 v5 at 13,Oct,14 12:26

Aku kemudiannya mengunci basikal kesayanganku. Cinta yang sentiasa membawa kebahagiaan kepada hati, =).¡°no thank you!¡± kata hayati yang dipanggil ?? apa yang akan si kecil ini teriakkan padaku disaat ia perlukanku.ibu mak ummi mama suamiku hanya tersenyum melihat gelagatku sambil memberi ciuman kasih didahikulamunanku menjadi semakin indah hari demi hariku usap perutku setiap waktuku bisikkan kata-kata indah pada bayiku teramat sayang padamu wahai anakku.sebelum jenazah anakku disemadikan sempat kusisipkan photo aku bersama suami di balutan putih tubuh kecil anakku.sempat jua ku ambil bekas-bekas kain putih itu yang dipotong untuk kusimpan sebagai pengubat rindu


By Nike Air Max 91 (Men) at 20,Oct,14 12:04

Lebih daripada sepuluh mesej aku hantarkan kepadanya,Dato?? Yang mana satu ni yek huhu.¡°Errr saya bercakap sape tu Kataku dengan kerut-kerut dahi Selepas aku chatting tadi aku lupe aku bagi nombor telefon aku pada sape Dah tua agaknya aku ni Mende simple pun aku tak ingat Ngomelku sendiri Kemudian aku terdengar dia ketawa kecil di hujung talian Tak gune die gelak kat aku Kemudian suara itu berkata ¡°Aiii banyaknye pakwe die ni Izham la Yang chat gn awk tadi Awk dah lupe ke¡± ¡°Owh hehe Maafla bukan lupe ilang ingatan sekejap¡± selerohku Kami ketawa bersama¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª-¡°Miaaaaaaa!!! Bukan dulu Mia guna ?? Kali ini lagu My Heart Will Go On. Pandangan kami bersatu.¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡ª¡°Alaaaa mama. Ril balik lambat la malam ni tak boleh la nak bawa dia¡­¡± Zairil memberi alasan ¡®gila ke nak bawa perempuan ni jatuhlah maruah aku dengan baju kurun segala mama ni suka menyusahkan aku¡¯¡± Ril ikut cakap mama tu lagipun kesian papa tengok si dina ni sejak datang ke mari tak berjalan ke mana pun¡­¡± hah sudah papanya pulak dah bersuara hatinya sebal dipandang dina yang tersenyum ke arahnya¡°Jom¡­. rosaklah akhlak anak muda kini.¡±marah Mak Jah. Malunya.Jangan kasi langsung kat Keri. saya harap kita boleh jadi rakan sepasukan yang lebih baik lepas ni.¡°What do you meant, Affan amat gembira dengan berita itu. Terutama yang perempuan.¡¯


By Nike Uomo at 03,Jan,15 10:06

Storified by


By washington dc cbd at 28,Sep,20 11:45

LTub9z Thank you ever so for you article.Thanks Again. Much obliged.


New Comment